SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı’nı köşeye sıkıştırdı: Ses ver Soylu

Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı’nı köşeye sıkıştırdı: Ses ver Soylu

24 Mayıs 2022 Salı - 17:58




Milletvekili Cemal Enginyurt İstanbul'da canlı bomba eylemi yapmaya hazırlanan bir kişi üzerinden Süleyman Soylu’yu terletecek sorular sordu.





İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir canlı bomba eylemi içerisinde olacak bir kişi yakalandı. Bakanlıktan yapılan açıklamada Terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu öğrenilen teröristim Suriyeli Anas Abbud Alşahi Bnaman olduğu öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt teröristin yakalanmasına sevindiğini belirterek “Tamam da, bu şerefsiz canlı bomba İstanbul'a nasıl geldi?” diye sordu.

SES VER SÜLEYMAN SOYLU

DEAŞ ‘lı terör örgütü üyesinin İstanbul’a kadar gelmesiyle ilgili Süleyman Soylu’ya yüklenen Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'da canlı bomba eylemi yapacağı istihbaratı alınan terör örgütü IŞİD mensubu Anas Abbud Alşahi Bnaman yakalanmış. Yakalanması çok güzel olmuş. Tamam da,bu şerefsiz canlı bomba İstanbul'a nasıl geldi? İkametgah hakkını kim verdi? Ne iş yapar,nasıl yaşardı? Ses ver Soylu” diye yazdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap