SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt, Erdoğan'ı Putin üzerinden fena ti'ye aldı!

Cemal Enginyurt, Erdoğan'ı Putin üzerinden fena ti'ye aldı!

25 Şubat 2022 Cuma - 10:37




Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti hükümetinin tutarsız dış politikasını sosyal medya hesabı üzerinden dalga geçti.





Rusya’nın, Ukrayna’yı işgalinden sonra Türkiye ve Rus ilişkileri bir kez daha gerilirken Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin arasında geçtiğimiz aylardaki samimi dostluk havaları yerini tekrar soğuk rüzgârlara bıraktı.  Rusya Devlet Başkanı Putin’in emriyle Rus askeri birlikleri Ukrayna’ya girerken Erdoğan Putin’e “Askeri harekatı kabul edilemez bulduğumuzu ve reddettiğimizi belirterek başlamak istiyorum. Uluslararası hukuka aykırı gördüğümüz bu adım bölgenin barış, huzur ve istikrarına vurulmuş ağır bir darbedir.” Sözleriyle cevap verdi.

“KADİM DOSTUM PUTİN..”

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da  Erdoğan’ın daha önce bir çok devlet başkanına "Dostum" diye hitap ettikten sonra düşmanımız olduğunu hatırlatan bir paylaşımda bulundu. Enginyurt kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan’ı “Kadim dostum (!) Putin; Şahsım, yaptığın Askeri müdahaleyi hiç beğenmedi. O kadar yedik,içtik. İnsan önceden haber verirdi,şahsım 5-10 milyar dolar alırdım. Bu yaptığın dostluğa sığmadı. Hırsızlıkta tek gidiyorsun, ekip ruhun iflas etmiş. Yazıklar olsun.” Sözleriyle ti’ye aldı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap