SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt, Erdoğan'ı faiz üzerinden vurdu: Vatandaşı düşünmüyor!

Cemal Enginyurt, Erdoğan'ı faiz üzerinden vurdu: Vatandaşı düşünmüyor!

27 Mayıs 2022 Cuma - 09:38




Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında hazineden ödenen faiz üzerinden hükümeti eleştirdi.





Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı nedeniyle hükümetin önümüzdeki ay 50 milyar lira ödeme yapacağını ifade ederek, iktidarın vatandaşı düşünmediğini söyledi. 

"AMA NE GÖREN NE DUYAN ÇARE ÜRETEN VAR"

Hükümetin ülkeyi yönetemediğini söyleyen Cemal Enginyurt,"Türk lirası dibin dibini değil, kuyunun dibini gördü, ekonomi yerle bir oldu ama ne gören ne duyan ne çare üreten var." dedi.

"Memleket, faizciye çalışıyor." tespitinde bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, "Memleket, faizciye çalışıyor. 13 milyon emekliye 400 lira ikramiye veremeyen, 'kasamızda 10 milyar para yok' diyen iktidar, faizcilere 30 milyar ve önümüzdeki ay 50 milyar daha ödeme yapacak. Maalesef iktidar vatandaşı düşünmüyor." ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap