SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt emekli maaşı için Erdoğan’a fiyat teklif etti

Cemal Enginyurt emekli maaşı için Erdoğan’a fiyat teklif etti

12 Nisan 2022 Salı - 14:03




Milletvekili Cemal Enginyurt emekli maaşlarıyla ilgi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “emekli maaşını asgari ücrete eşitleyin” teklifi geldi.





Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en düşük emekli maaşının 4 bin 250 TL olması gerektiğini belirtti.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Kabine Toplantısı yapılacak. Bu kabine toplantısında emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyelerinin masada olması bekleniyor. İkramiyelere ne kadar zam yapılacağı merak konusu olurken bugün toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu zammı duyurması bekleniyor.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 4 BİN 250 TL OLSUN

Emekliler bayram ikramiyelerini beklerken milletvekili Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en düşük emekli maaşının 4 bin 250 TL olması halince ancak emeklinin yüzünün güleceğini ifade etti.

Twitter üzerinden Erdoğan’a seslenen Enginyurt “Emekli bayram ikramiyesi bekliyor, Cumhurbaşkanı müjde verecekmiş. Sayın Cumhurbaşkanı, en düşük emekli maaşını asgari ücrete eşitleyin. İşte emekli o vakit gülecektir. Emekli gülmesin mi sorusuna cevap budur.” Diye yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap