SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt canlı yayında Bahçeli'ye açıkça desteğini ilan etti

Cemal Enginyurt canlı yayında Bahçeli'ye açıkça desteğini ilan etti

22 Nisan 2022 Cuma - 12:18




Cemal Enginyurt, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye desteği bu kez canlı yayından açıkça ilan etti. Cemal Enginyurt, mülteciler konusunda Bahçeli'nin sözlerine destek verdiğini söyleyip Soylu'ya çıkıştı.





DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, mülteci çıkışıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destek verdi. Bahçeli grup toplantısında, “Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine gerek yoktur.” demişti. MHP’den istifa ederek Demokrat Parti’ye geçen Cemal Enginyurt ise dün katıldığı canlı yayında Bahçeli’nin söz konusu sözlerine destek verdiğini söyledi. Enginyurt, “Suriyeliler, Bayramda gidiyorlarsa Suriyeye. Bir daha dönmesinler Türkiye'ye.” dedi.

CEMAL ENGİNYURT, DEVLET BAHÇELİ'YE DESTEĞİNİ İLAN ETTİ

Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Suriyelilerin bayram ziyareti hakkında, “Bayram gidişine müsaade etmeme konusunda kısıtımız var.” sözlerine ilişkin de, “Süleyman Soylu, bayramda gidenlere niye kısıtlama getiriyor ya, bırak gitsinler Sayın Bahçeli’nin dediği gibi gideni geri getirmeyelim. Bayramda gittiğine göre; can tehlikesi, mal tehlikesi yok demektedir. Orada akraba, eşi, dostu, arsası, evi var demektir. Bayramda gidebildiğine göre, orada 15 gün tatil yapabildiğine göre demek ki bu insanların hiçbir sıkıntısı yoktur. Sayın Bahçeli’nin o fikrini destekliyorum. Fikri doğru olduğu yerde tam destek olmaz mı…Sayın Soylu kısıtlama getireceğine, bırak gitsinler, kısıtlama getirme…” dedi.


Son günlerde mültecileri gönderme tartışmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli de katılarak ‘göndereceğiz’ yönünde mesajlar vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap