SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt 'Bu paylaşımı saklayın' dedi: Çok kısa zamanda dolar..

Cemal Enginyurt 'Bu paylaşımı saklayın' dedi: Çok kısa zamanda dolar..

06 Ekim 2022 Perşembe - 15:02




Son yaptığı Twitter paylaşımında “Herkesin bu paylaşımı saklamasını istiyorum.” diyen Cemal Enginyurt Oldukça iddialı bir dolar kuru çıkışı yaptı





Milletvekili Cemal Enginyurt son yaptığı Twitter paylaşımında oldukça iddialı bir açıklama yaptı. Herkesin yaptığı paylaşımı saklamasını isteyen Cemal Enginyurt AKP’nin dolar kurunun düşüreceğini öne sürdü.

AKP iktidarınsa sosyal medya hesabı üzerinden yüklenmeye devam eden DP (Demokrat Parti) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt AKP’nin vatandaşa dolar kuru üzerinden büyük bir oyun oynama hazırlığı içerisinde olduğunu yazdı.

 
 

“DOLARI EN YÜKSEKTEN ÇAKACAKLAR”

Söz konusu Twitter paylaşımını herkesin saklamasını isteyen Enginyurt Çok kısa bir zamanda Dolar üzerinden oyun oynanacak. "Doları en yüksekten çakacaklar, Doları düşürdük diye halay çekecekler. Her türlü kazanan AKP liler olacak. Oyun içinde oyun, Soygun içinde soygun. Hırsız varrr” diye yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap