SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt AKP’nin kuracağı büyük tezgahın çaresini açıkladı

Cemal Enginyurt AKP’nin kuracağı büyük tezgahın çaresini açıkladı

16 Nisan 2022 Cumartesi - 13:42




Milletvekili Cemal Enginyurt seçimi kaybetme korkusu yaşayan AK Parti’nin her türlü tezgaha başvuracağını söylerken alınması gereken önlemi ortaya koydu.





Son seçim anketlerine göre Cumhur İttifakı’nın seçimi kaybedeceği görülürken AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerde bu durumu değiştirmek adına büyük tezgahlar kuracağı ve elinden gelen ne varsa yapacağı iddia edildi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt vatandaşa seslendiği konuşmasında önümüzdeki genel seçimlere yönelik bir takım uyarılarda bulundu.

AK PARTİ SEÇİMLERDE HER TÜRLÜ TEZGAHI KURACAK

Demokrat Parti Genel Merkezinin önünden vatandaşlara seslenen Cemal Enginyurt AKP’nin oyunlarına karşı birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında şunları söyledi:

“AK Parti ilk seçimlerde gidecek. Bunu bildiği için de her türlü tezgahı ve oyunu kuracak. Satın almak istediği ne varsa satın alacak. Plan kumpas ne varsa yapacak. Onun için dikkatli olmalıyız. Uyanık, bir ve beraber olmalıyız.”

AK Parti’nin seçimlerde kumpas kuracağını öne süren Cemal Enginyurt önceden seçimlerde kullanılan ve bir seçmenin iki defa oy kullanmasının önüne geçildiği parmak boyama yönteminin yeniden getirilmesi gerektiğini vurguladı.


Cemal Enginyurt oynanacak oyunlara karşı alınacak parmak boyama yöntemiyle ilgili “ Genel Başkanımız Güntekin Uysal’ın talimatıyla ‘Parmakları boyuyoruz. Oylarımızı koruyoruz’ Parma boyası geri gelsin diyoruz. Trafolara kedi girmesin diyoruz. AK Parti’nin kuracağı bütün oyunları bozalım diyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap