SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cem Toker'den Mehmet Metiner'e canlı yayında olay cevap!

Cem Toker'den Mehmet Metiner'e canlı yayında olay cevap!

23 Mart 2023 Perşembe - 12:45




LDP’li Cem Toker canlı yayında AKP’li Mehmet Metiner'in vereceği ‘müjde’ üzerine çok konuşulacak bir espri yaptı. Toker'in sözleri salondaki konukları kahkahalara boğdu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AKP'li isimlerin sık sık verdiği doğalgaz müjdesi canlı yayında dalga konusu oldu. Mehmet Metine bir müjde vereceğini açıkarken tam konuşmaya başlayacağı sırada  Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker araya girerek "petrol mü bulunmuş?" dedi.

AKP’li eski milletvekili Mehmet Metiner ve Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker’in yaklaşık bir yıl önce katıldığı televizyon programı yeniden gündem oldu.

"PETROL MÜ BULUNMUŞ" ESPİRİSİ GÜLDÜRDÜ

Mehmet Metiner ‘müjde’ vereceğini açıklayarak ‘Gebze’de, organize sanayi bölgesinde’ diyerek cümleye giriş yaptı. Bunun üzerine Cem Toker AKP’nin geçmiş dönem söylemlerine atıfta bulunarak ‘petrol mü bulunmuş?’ şeklinde espiri yaptı. Toker'in çıkışı programdaki konukları güldürdü. O anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu.

ERDOĞAN'IN DOĞALGAZ MÜJDELERİNİ HATIRLATTI


Cem Toker ve Mehmet Metiner arasındaki ‘müjde’ esprisi akıllara her seçim öncesi AKP’nin petrol ve doğal gaz bulduk açıklamalarını akıllara getirdi.

2004'ten beri yaklaşık 30 kez Anadolu'nun değişik yerlerinde ya da denizlerde ‘petrol' ya da ‘doğalgaz' bulunduğuna dair açıklamalar yapıldı ama bunların arkası gelmedi. Sadece Akçakoca açıklarında doğalgaz bulunduğu iddiası bile birkaç yılda bir gündeme getiriliyor. Ancak ortada somut bir durum bulunmuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap