SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cem Toker’in Başak Demirtaş hakkındaki sözlerine tepki

Cem Toker’in Başak Demirtaş hakkındaki sözlerine tepki

23 Ocak 2024 Salı - 09:47




Başak Demirtaş'ın İstanbul için "Teklif gelirse düşünürüz" dediği İBB adaylığına dair tartışmalar sürerken Eski Liberal Demokrat Parti Cem Toker’in Başak Demirtaş’a yönelik paylaşımı tepki çekti.





Eski Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, Başak Demirtaş'ın İstanbul için "Teklif gelirse düşünürüz" dediği İBB adaylığı hakkında "İstanbul’dan aday ol kocana kavuş!!" paylaşımında bulundu. Toker'in ifadeleri sosyal medyada tepki topladı.

Toker X hesabından yaptığı paylaşımda Başak Demirtaş'ı kast ederek “Sana reddedemeyeceğin bir teklifim var!! ‘İstanbul’dan aday ol kocana kavuş!!’ ” diye yazdı.

Tepkilerin üzerine bir paylaşımda daha bulunan Toker, "Okuduğunu anlayamayanlar; Ben burada Demirtaşlardan mı bahsetmişim? Kabul ederler. etmezler mi demişim? O yönde bir yorum mu yapmışım?? Yoksa karşıdan gelen veya gelebilecek bir stratejiden mi?" ifadeleriyle tweetini savundu.

Toker'e gelen tepkilerden bazıları şöyle:

Eren Keskin: Nefretin bu kadarı. Kürt halkının yaşadığı baskıları, ötekileştirmeyi, özgürlüğünden yoksun bırakma politikasını bu denli ‘hafife’ alma. Siz eğitilmez vasatlar topluluğu…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap