SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çelik: Netanyahu katliam siyasetinin takipçisidir

Çelik: Netanyahu katliam siyasetinin takipçisidir

16 Kasım 2023 Perşembe - 13:53




AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterirken, 'Eli kanlı İsrail Yönetiminin Başbakanı Netanyahu’nun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hezeyanları, bir gün mutlaka hesap verecekleri suçlarını örtbas etme çabasıdır. Netanyahu ve benzerleri ise katliam siyasetinin takipçileridir.' dedi.





AK Parti Sözcüsü Çelik'in açıklaması şöyle:

İsrail yönetimi, binlerce sivil kadın ve çocuğu katlederek; camileri, kiliseleri ve hastaneleri yıkarak insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen suçlara bulaşmıştır.

Eli kanlı İsrail Yönetiminin Başbakanı Netanyahu’nun ve Bakan Eli Cohen’in, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hezeyanları, bir gün mutlaka hesap verecekleri suçlarını örtbas etme çabasıdır.

Cumhurbaşkanımız insanlık onurunu ayakta tutan ve insani değerleri kararlılıkla savunan bir siyaset izlemektedir. Netanyahu ve benzerleri ise katliam siyasetinin takipçileridir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap