SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çelik: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı lanetliyoruz

Çelik: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı lanetliyoruz

29 Ağustos 2020 Cumartesi - 20:00




AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıya ilişkin, "Irkçı faşist bir grup siyasetçinin İsveç’te Kuran’ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.





AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı kınayarak, "Irkçı faşist bir grup siyasetçinin İsveç’te Kuran’ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur’an’ı Kerim’e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır.

Kutsal Kitabımıza yapılan bu saygısızlık, Avrupa’da İslam düşmanlığının ve faşizmin nasıl güçlendiğini gösteren yeni bir lanetli eylemdir. İsveç makamlarının bu saygısızlığı en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyoruz.

Bu saygızlıkları yapanlara karşı sessiz kalmak, Yeni Zelanda’da insanları camide katleden Brenton Tarrant gibi katilleri teşvik etmektir. Tüm dinlerin mensuplarının bu saygısızlıklara beraber tepki vermesi gerekir" ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap