SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çekirdek paketinden köpek dişi çıktı

Çekirdek paketinden köpek dişi çıktı

28 Eylül 2016 Çarşamba - 12:51




Bursa'da meydana gelen olayda Tarkan Akyol'un aldığı ünlü bir markaya ait olduğunu söylediği çekirdek paketinden köpek dişi çıktı.





Türk ailelerinin değişmez lezzetlerinden biri olan çekirdek bu kez kötü bir sürpriz yaptı. Tarkan Akyol bir marketten aldığı ünlü bir markaya ait olan çekirdeği ailesiyle beraber çitlemeye başladı. Paketin içinden çekirdekleri yiyen Akyol sert bir cisim buldu. Çekirdek sandığı maddeyi inceleyen Akyol bunun bir köpek dişi olduğunu farketti.

"ÇEKİRDEK ZEVKİMİZ BİTTİ"

Hemen çekirdeğin ait olduğu firmayı arayana Tarkan Akyol şunları söyledi. "Yetkili firmanın telefonuna cevap veren bayana konuyu anlattım. O da bana 'ürünü bize gönderin, inceleyelim daha sonra sizi bilgilendireceğiz' dedi. Bu konuyla ilgili tüketici derneğine de başvuru yapacağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kaliteli bir markanın böyle bir şey yapması büyük yanlış. Bir çekirdek zevkimiz vardı, o da bitti"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap