SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çavuşoğlu'dan resti çekti!

Çavuşoğlu'dan resti çekti!

04 Mart 2017 Cumartesi - 12:32




Almanya'nın ardından Hollanda'nın da referandum etkinliklerine sansür koymasıyla Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resti çekti.





Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşmasını iptal eden Alman hükümeti'nden sonra Hollanda'da etkinliklere sansür koyduğunu açıkladı.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin "Bunu kabul edilemez buluyoruz. Hollanda'nın kamusal alanları, başka ülkelerin siyasi kampanya alanı değil" açıklamasının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu, "İşte Hollanda, o da demiş 'Bizim kamu alanımızda siz kampanya yapamazsınız' Ne demek yapamazsınız? Hani demokrasi, hani özgürlükler, hani ifade özgürlüğü, bize ders veriyorsunuz ya...

Hani toplanma özgürlüğü. Bu mu sizin demokrasi anlayışınız. Hiç kusura bakmayın, hiçbiriniz bizi engelleyemezsiniz. İstediğimiz yere de gideriz, vatandaşlarımızla da buluşuruz, toplantımızı yaparız." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap