SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çatışmanın ortasında kaldı!

Çatışmanın ortasında kaldı!

25 Ağustos 2016 Perşembe - 16:49




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna ateş açıldı. Açılan ateşe korumaların karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı.





CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ nun konvoyuna Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı köyü yakınlarında ateş açıldı. Açılan ateşe korumaların karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. Güzergahta teröristlerin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna roket atarla saldırı hazırlığında olduğu, güvenlik güçlerinin bu durumu fark edince çatışmanın yaşandığı öğrenildi.

Çatışmada ağır yaralanan 1 evladımız şehit düşerken 2 asker de yaralandı. 

Artvin'in Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçtiği sırada Özel Harekat polisleri ile teröristler arasında çıkan çatışma sürerken, CHP Genel Başkanı zırhlı polis aracıyla Artvin'in Şavşat ilçesine götürüldü.

NELER YAŞANDI ?

Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu yol kenarında barikat görülmesi üzerine özel harekat polisleri tarafından güvenlik gerekçesiyle durduruldu. Tam bu sırada roketatarlarla pusu kuran teröristler ile sıcak bir çatışma yaşandı.


KILIÇDAROĞLU UZAKLAŞTIRILDI

Çatışmalar sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zırhlı bir araçla olay yerinden uzaklaştırıldı. Ayrıca konvoyun da Şavşat'a geri dönmek için yola çıktığı öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANINDAN AÇIKLAMA

Olayla ilgili canlı yayına bağlanan Kılıçdaroğlu'nun danışmanı, olayın bir saldırı olmadığını ve CHP Liderinin durumunun iyi olduğunu söyledi. Danışma, "Saldırı değil, konvoy güzergahında çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu iyi." şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap