SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayında yürekler ağza geldi: Türk muhabirin önünü kestiler

Canlı yayında yürekler ağza geldi: Türk muhabirin önünü kestiler

28 Şubat 2022 Pazartesi - 15:49




Savaş muhabiri Cem Tekel Ukrayna'nın başkenti Kiev'de son gelişmeleri aktarırken, bir anda silahlı sivil kişiler önünü kesti. Canlı yayında yaşanan olayda yürekler ağza geldi.





Show Haber Editörü Cem Tekel, HaberTürk ekranlarında Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'nın başkenti Kiev'den son durumu aktardı. Kiev'de gerginliğin sürdüğünü belirten Tekel'in bir anda silahlı siviller tarafından önünün kesilmesi yürekleri ağıza getirdi. 

Tekel, "Yolda kim nedir anlaşılamıyor, şehir içi de çok gergin. Güvenlik güçleri hiçbir şeye müsamaha etmiyor. Kiev'in içerisinde Rus hücrelerin olduğu düşünülüyor. Eller tetikte, neredeyse güvenlik güçleri birbirlerine de güvenmiyor. Rus hücrelerin, Ukrayna güvenlik güçlerinin üniformalarını ele geçirdiği söyleniyor. 5 km'lik Rus konvoyu Kiev'e doğru ilerliyor" diye yaşananları aktarırken bu sırada otomobilden inen silahlı kişiler Tekel'e sorular sormaya başladı. Tekel’in çekim yaptığı için öfkelenen bir grup, "gazeteciyim" sözlerine rağmen dinlemedi. O sırada kameramanın olaya müdahil olmasıyla silahlı sivil kişiler arabalarına binerek uzaklaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap