SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayında olay olacak iddia! Soylu'nun Sedat Peker yanıtı Erdoğan'a mıydı?

Canlı yayında olay olacak iddia! Soylu'nun Sedat Peker yanıtı Erdoğan'a mıydı?

29 Mayıs 2021 Cumartesi - 12:44




Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube platformu üzerinden yaptığı açıklamalarına canlı yayında yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.





CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, KRT TV’de katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in hedefinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuk olduğu HaberTürk’teki programa dikkat çeken CHP’li Engin Özkoç çok konuşulacak iddialarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarında, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mesaj verdiğini söyleyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Süleyman Soylu, ‘Sedat Peker gibi ben de konuşursam yer yerinden oynar’ mesajını Erdoğan’a ve diğer yol arkadaşlarına verdi…” dedi.

Davutoğlu'ndan da aynı ima

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davtuoğlu da Sözcü TV canlı yayınında Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtlarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Gerekirse AK Parti'yi yakarım" mesajı verdiğini savundu.


 Davutoğlu, "Süleyman Soylu baktı ki Sedat Peker'in ifşaatları karşısında AK Parti'den kendisine destek yok, kamuoyundan destek yok. Hatta yapılan anketlerde yüzde 90'ı bu iddialara inanıyor, yüzde 10'u İçişleri Bakanı'na dönük bir tablo var. Bu tablo karşısında AK Parti'yi, kendisini savunmak zorunda bırakacak şekilde şunu demiş oldu, 'ben gerekirse AK Parti'yi yakarım'" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap