SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayında Deniz Zeyrek'ten, Tevfik Göksu'ya bomba cevap!

Canlı yayında Deniz Zeyrek'ten, Tevfik Göksu'ya bomba cevap!

21 Ağustos 2022 Pazar - 10:26




Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul'da yaşanan ulaşım problemleri üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Tam o sırada Deniz Zeyrek'in verdiği cevap Göksu'yu şaşırttı.





Hükumetin ekonomide izlediği yanlış politikalar nedeni ile yaşam sıkıntısı çeken vatandaşın sesi Deniz Zeyrek oldu.

HaberTürk'te yayınlanan olaylar ve görüşler programına konuk olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul'da yaşanan ulaşım problemlerine atıfta bulunarak hedef aldı.

Göksu; İstanbul Büyükşehir Belediye başkanın en büyük vaadi, "İstanbul'da ulaşımı artık sorun olmaktan çıkartacağım" yüzde 60 vaad gerçekleşen bir kentte en azından ulaşımın sorun olmaktan çıktığını hissetmemiz lazım" dedi

Tam da bu sırada Gazeteci Deniz Zeyrek'ten uzun zamandır vatandaşın söylediği ancak hükumet tarafından kimsenin duymaya yanaşmadığı o cevap geldi.

Zeyrek, Mehmet Tevfik Göksu'nun bu sözlerine; "İktidarınız sayesinde biraz çıktı, Benzin parasından dolayı"dedi. Bir anda Zeyrek'in cevabı karşısında bocalayan Göksu, ne cavap vereceğini bilemedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap