SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayında açıkladı: Ulaştırma Bakanı'ndan Atatürk Havalimanı itirafı

Canlı yayında açıkladı: Ulaştırma Bakanı'ndan Atatürk Havalimanı itirafı

28 Ocak 2022 Cuma - 15:50




Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nda yapılan hastaneyle ilgili açıklaması 'itiraf' kabul edilerek gündeme damga vurdu. İşte ayrıntılar...





Türkiye’de hükümet Coronavirüs krizine hazırlanmak üzere İstanbul’da Yeşilköy Atatürk Havalimanı ile Sancaktepe‘de iki tane salgın hastanesi inşaa etmiş; ancak inşaat nedeniyle Atatürk Havalimanı’ndaki iki pistin yok edilmesi eleştirilere yol açmıştı.

Habertürk canlı yayında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yanıtı 'itiraf' niteliği taşıyarak gündeme damga vurdu.

İŞTE O DİYALOG;

Mehmet Akif Ersoy: O hastaneyi niye o pistin ucuna yaptınız.

Bakan Adil Karaismailoğlu: Kuzey Güney hattı pisti aktif olsaydı yeni havalimanındaki uçuşa engel oluyordu. O yüzden orası kapandı, ihtiyaç kalmamıştı zaten.


Mehmet Akif Ersoy: Siz kullanılmasın diye yaptınız yani...

Bakan Adil Karaismailoğlu: Tabii ki ihtiyaç yoktu. Burası millet bahçesi olacak. Bütün İstanbul'a hizmet edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu aynı programda, İstanbul Havalimanı kargo bölümünde çöken çatı için, işçilerin can güvenliğini hiçe saydıklarını itiraf etmişti. Soruşturma açacaklarını bile söylemeyen Bakan Karaismailoğlu, 30 santim karda işçilerin üzerine düşen çatı için, ‘Zaten yıkılacaktı’ açıklaması gündem olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap