SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayın bir anda karıştı: Fatih Altaylı Nevzat Çiçek'le tartıştı!

Canlı yayın bir anda karıştı: Fatih Altaylı Nevzat Çiçek'le tartıştı!

16 Şubat 2022 Çarşamba - 15:08




Habertürk TV’de yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı ile Nevzat Çiçek'le Türkiye-BAE yakınlaşması üzerinden bir anda tartıştı.





Habertürk TV’de yayınlanan Fatih Altaylı’nın moderatörlüğündeki Teke Tek programında bu hafta 15 Temmuz, Libya ve Siyonist İsrail'le normalleşme konusunda Türkiye'nin arasının bozuk olduğu Birleşik Arap Emirlikleri ile yeniden normalleşme tartışıldı. 

Programda gazeteci Nevzat Çiçek ile Fatih Altaylı bir anda bir birine girdi.

Türkiye- BAE ilişkilerinin konuşulduğu bölümde Fatih Altaylı, “Hepiniz sonunda Atatürk’ün elini öpeceksiniz. Araplar’ın arasındaki tartışmalara girmeyin demiş adam ya, yüz sene önce. Taraf tutmayın demiş abiciğim, o kadar iyi biliyor ki…. Sen buradan tanıyorsun, adam orada savaşmış, savaşmış…Telefonla aramamış sizin gibi” ifadelerini kullandı.

Nevzat Çiçek ise; "Ama 100 sene önce bölge böyle değildi. Siz girmeseniz bile adamlar sınırınızda bir şeyler yapıyor. Fatih bey öyle bir yerden yakalıyor ki; itiraz etseniz bir türlü etmeseniz bir türlü. Ama gerçek bu değil. O zaman öyleydi bu zaman böyle değil." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap