SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı bomba yakalandı!

Canlı bomba yakalandı!

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:47




Van'da PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, örgütün dağ kadrosundan geldiği belirlenen eylem hazırlığındaki canlı bomba yakalandı.





Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri, aldıkları istihbaratı değerlendirerek, Van'daki Beşyol Mevkii'nde geniş önlem aldı.

PKK'lının belirlenen noktada görülmesi üzerine bölgede önlem alan polisler tarafından takibe alındı. Van Valiliği ile Hz. Ömer Camii arasında bulunan bölgede kalabalık arasında bulunan örgüt üyesi bir süre daha izlendikten sonra operasyon yapıladı.

Önlem amacıyla havaya ateş açarak kalabalığı dağıtan polisler daha sonra PKK'lı örgüt üyesi olduğu belirtilen ve henüz kimliği açıklanmayan kişiyi yakaladı.

İKİ EL BOMBASI ÇIKTI

Ferit Melen Bulvarındaki Valilik binası yakınında operasyon düzenleyen ekipler, teröristi üzerinde iki el bombası ile tabanca kılıfıyla  gözaltına aldı.


Gözaltına alınan terörist ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Teröristin canlı bomba olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap