SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı bomba gece bile intihar yeleği ile uyuyormuş

Canlı bomba gece bile intihar yeleği ile uyuyormuş

20 Mayıs 2016 Cuma - 15:04




Gaziantep'te, dün gece kendisini patlatan IŞİD'in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz'ın geceleri bile intihar yeleği ile uyuduğu ortaya çıktı.





Gaziantep'te, dün gece polisin düzenlediği hücre evi operasyonunda IŞİD'in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz üzerindeki intihar yeleğini patlatıp parçalanarak ölmüştü.

Operasyonda kardeşi Hacı Ali Durmaz ile kendi eşi ve 2 çocuğu yara almazken, 'canlı bomba' olarak yaşamına son veren Yunus Durmaz'ın, irtibatlı olduğu kişilerin son günlerde yakalanması ve sıranın kendisine geldiği korkusuyla gece bile intihar yeleği ile uyuduğu ortaya çıktı. Evinde yapılan aramada bir çanta dolusu para, kilolarca bomba, bir çuval dolusu fünye, bilye, tüfek, tabanca ve mermiler ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Gar Meydanı'ndaki saldırının ardından Durmaz kardeşlere ulaşmak için yoğun çalışma başlatmıştı.

19 MAYIS ALARMI GAZİANTEP'TEN VERİLDİ

Polisin yaptığı yoğun çalışma sırasında kentte sıkışan ve hareket alanı bulamayan Yunus ve Hacı Ali Durmaz kardeşlerin 19 Mayıs törenlerine saldırı hazırlığı içerisinde olduğu bilgisine ulaşıldı.


Polisin elde ettiği 19 Mayıs kutlamalarında Durmaz kardeşler ve örgüt üyelerinin 'canlı bomba' veya bomba yüklü araçla infiale yol açacak eylem yapmayı hedeflediği istihbaratı İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap