SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çankırı'da orman yangını! Karadan havadan müdahale

Çankırı'da orman yangını! Karadan havadan müdahale

26 Ağustos 2023 Cumartesi - 17:33




Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.





Ilgaz ilçesi Bozatlı köyü yakınlarındaki ormanda, öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbarla, bölgeye Çankırı'dan ve çevre ilçelerden itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

  Çankırıda orman yangını Karadan havadan müdahale

 

15 hektarlık alanda etkili olan yangına, 1 yangın söndürme helikopteri de havadan su atıyor. Ekipleri çalışmaları devam ediyor. 

 


Çankırıda orman yangını Karadan havadan müdahale
 

 

 BİNGÖL'DEKİ YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

Öte yandan Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

  Çankırıda orman yangını Karadan havadan müdahale

Genç ilçesi Doğanca köyündeki ormanda, öğleden sonra henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbarla olay yerine itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına 3 iş makinesi, 2 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 1 itfaiye aracı, 1 su tankeri, Genç Belediyesi itfaiye ekipleri ile 30 personel ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan ekipler, müdahale etti. Yangın, büyümeden kontrol altına alındı.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap