SON DAKİKA



Haber > Gündem > Candaş Tolga Işık'tan müttefik Amerika göndermesi

Candaş Tolga Işık'tan müttefik Amerika göndermesi

18 Aralık 2021 Cumartesi - 13:01




Yerli ve milli imkanlarla üretilen İHA ve SİHA'lar ABD'de rahatsızlığa neden oluyor. Gazeteci Candaş Tolga Işık tam da bu noktada şu soruyu soruyor. "Hala bunlara nasıl müttefik diyebiliyoruz"





Türkiye, savunma sanayiinde yapmış olduğu hamlelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yerli ve milli imkanlarla üretilen İHA ve SİHA'lar gün geçtikçe dünya kamuoyunda gündem olurken ABD'lileri de çılgına çeviriyor.

Gazeteci Candaş Tolga Işık da sosyal paylaşım sayfasından bu konuya değindi.

Işık twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Her ne hikmetse Türkiye'nin İHA/SİHA alanında attığı dev adımlar Amerika'yı çok rahatsız ediyor! Senatoda, 2022'de Türkiye'nin SİHA çalışmalarının yakın takibe alınması maddesi tasarıya eklendi. Hala bunlara müttefik filan diyoruz ya aklımı kaçıracağım!" ifadelerini kullanarak ABD'nin Türkiye husumetine dikkat çekti.

Hala bunlara nasıl müttefik diyebiliyoruz diyerek bir anlamda hükümete göndermede bulunan Işık Türkiye'nin büyümesinde büyük bir rol oynayan SİHA'ların müttefikimiz(!) Amerika tarafından hedefe konulmasının altını çizdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap