SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canan Kaftancıoğlu tutuklanacak mı? İddiaları doğruladı

Canan Kaftancıoğlu tutuklanacak mı? İddiaları doğruladı

05 Mayıs 2022 Perşembe - 13:03




CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na günlerdir hakkında çıkan tutuklanacağına yönelik iddialar sorulurken “Evet, burası Türkiye, her şey olabilir" karşılığını verdi.





CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tutuklanacağına yönelik çıkan haberler üzerine flaş bir açıklama geldi. Kaftancıoğlu iddiaları doğrulayarak “Evet, burası Türkiye, her şey olabilir" diye konuştu.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan bugünkü köşesinde Canan Kaftancıoğlu ile yaptığı röportaja yer verdi. Pehlivan Kaftancıoğlu’nu arayarak ““Hapse girmeyi bekliyor musunuz” sorusunu yöneltirken aldığı cevabı okurlarıyla paylaştı.

"EVET HER ŞEY OLABİLİR "

Kaftancıoğlu’nun bu soru karşısında "Benim başıma ne gelirse gelsin, partimin İstanbul örgütünün mücadeleye devam edeceğini biliyorum" cevabını verdiğini aktaran Pehlivan köşesinde şunları yazdı:

Kaftancıoğlu’nu aradım. Ve “Hapse girmeyi bekliyor musunuz” diye açıkça sordum. Şu yanıtı aldım Kaftancıoğlu’ndan:


“Toplumu bir anksiyete haline düşürmeyi doğru bulmuyorum. Evet, burası Türkiye, her şey olabilir. Ama bunları düşünecek bir zamanım yok. Örgütlü mücadeleye inanıyorum. Benim başıma ne gelirse gelsin, partimin İstanbul örgütünün mücadeleye devam edeceğini biliyorum.” Kaftancıoğlu’nun yıllar önceki paylaşımlarından dolayı hapse girmesini isteyen talep, 1 yıldan fazladır Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin önünde duruyor. Yani verilecek son kararın eli kulağında. Kaftancıoğlu demedi lakin, ben konuşmamızdan onun da olası kötü sonuca hazır olduğunu hissettim. Keşke yanılsak..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap