SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canalioğlu'na haksızlık mı yapılıyor?

Canalioğlu'na haksızlık mı yapılıyor?

19 Şubat 2015 Perşembe - 10:20








Trabzon'da son birkaç gündür Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarında en çok konuşulan konu ön seçim.

Dün arayan bir okurumuz, "Sanki ön seçim kararını Volkan Canalioğlu istemedi gibi bir olay meydana getiriliyor. Sayın Volkan Canalioğlu, Trabzon şehrinde herkes tarafından sevilen bir isim. Bu nedenle parti teşkilatları kendi adamını halkın önüne atmamalı. Kaldı ki Volkan Canalioğlu ile gidilen her seçimde oylarımız oldukça artmıştır. Volkan Beyi bu şekilde eleştirmek, milletin önüne atmak çok doğru değil. Volkan Canalioğlu ön seçimde Trabzon'dan yine birinci çıkar. Kimsenin Büyükşehir belediye başkan adayı olarak çıkmadığı, Ortahisar belediye başkan adayı olmak istemediği dönemlerde elini taşın altına koyanları unutmayalım. Siyasette vefasızlık başarısızlık demektir" dedi.

AK PARTİ'DE TEMAYÜL NE ZAMAN?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Trabzon’da milletvekili aday adayı müracaatı sayısı şu an itibarıyla 40'a yaklaşmış. 28 Şubat'ta yapılacak temayül yoklamasına kadar aday adayı sayısının 60'ı bulacağı iddia ediliyor. Aday adayı sayısı ne kadar fazla olursa, partiye yapacakları bağışlar da o derece artacak. 28 Şubat tarihinde yapılacak temayül yoklamasında milletvekili aday adayları yaklaşık 2 bin 500 teşkilat mensubunun kantarına çıkacak. Teşkilat mensupları en çok 6 milletvekili aday adayına oy verecek. Genel merkezin teşkilat yoklaması sonucunu ne derece ölçü alacağı ise bilinmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap