SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canı sıkılan intihar ediyor

Canı sıkılan intihar ediyor

26 Mart 2015 Perşembe - 15:43




Eşiyle tartışan şahıs, çıktığı 8 katlı binanın yangın merdiveninden atlayarak intihar etmek istedi.





Diyarbakır’da ailevi problemleri olan bir kişi, 8 katlı bir binada bulunan yangın merdiveninin en üst noktasına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Yangın merdiveni üzerinde ayaklarını sarkıtan şahsı görenlerin polis ekiplerine ihbarda bulunmasıyla olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi.
Polis ekiplerinin eyleminden vazgeçirmek için yaptıkları tüm çabalara rağmen, kararlı tutumundan vazgeçmeyen şahıs önce Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un gelmesini istedi. Valinin gelemeyeceğini anlayan şahıs bu kez de tartıştığı eşinin gelmesini istedi.


Polis ekipleri, intihar etmek isteyen şahsın eşini kısa sürede olay yerine getirirken, yaklaşık 1 saat süren konuşmalar sonucu intihar eyleminden vazgeçen şahıs, aşağı indirilerek önce sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap