SON DAKİKA



Haber > Gündem > Camilerin ibadete açılacağı tarih belli oldu!

Camilerin ibadete açılacağı tarih belli oldu!

04 Mayıs 2020 Pazartesi - 09:25




Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirlerin mayıs ayı itibariyle esnetilmeye başlanacağını söyledi.





Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirlerin mayıs ayı itibariyle esnetilmeye başlanacağını söyledi. Mayıs ayında küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe ve pastane, restoranların açılacağını belirten Selvi, "Haziran ayının ortasına doğru camiler ibadete açılacak" dedi.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te “İşte normalleşecek sektörler” başlığıyla yayımlanan yazısında "Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında normalleşme süreci ele alınacak" ifadelerini kullandı.

Selvi camilerin ibadete açılacağı tarihi ise "Koronavirüs nedeniyle camilerde vakit namazlarının ve cuma namazlarının kılınması yasaklanmıştı. Bayram namazında da aynı yasağın devam etmesi bekleniyor. Ama haziran ayının ortasına doğru camiler ibadete açılacak." diyerek belirtti.

BERBER VE KAFELER MAYIS'TA, CAMİLER HAZİRAN'DA

Yazısında "Gözünüz aydın" diyen Selvi; berber, kuaför, kafe ve restoranların mayıs ayı içinde açılacağını iddia ederken; camilerin açılacağı tarih ve uçuşların başlayacağı tarih olarak haziran ayını işaret etti.


Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap