SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çalışan gazeteciler hüsranı...

Çalışan gazeteciler hüsranı...

10 Ocak 2015 Cumartesi - 11:03








1961 Anayasasında gazeteciler lehine yer alan hükümler nedeniyle "Gazeteciler Bayramı" olarak kabul edilen 10 Ocak, 12 Mart 1971 askeri darbesiyle bu hakların büyük bir kısmının geri alınması üzerine "Gazeteciler Günü" ismi adı altında sürdürülmüştür. Bugün ise, 10 Ocak'a dense dense, "Çalışan Gazeteciler Hüsranı" denebilir. Hele hele, "evlenme" umudu taşıyan Trabzonlu basın çalışanları TOKİ akıl almaz şekilde mağdur ettikten sonra!..

OSMAN ALTUĞ'DAN ŞEREF MALKOÇ'A; "28 ŞUBAT PARA DARBESİDİR."

Milli Görüş cenahından olan hemşerim, AK Parti YSK Sorumlusu, eski Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç'un, "28 Şubat darbedir, yargılanacaktır" beyanını okuyunca, dönemin Başbakanı Rahmetli Necmettin Erbakan'ın, Türkiye'nun parasını teslim ettiği Prof. Dr. Osman Altuğ'un; "Erbakan, sermaye gruplarının para akışını kestiği için 28 Şubat yapıldı. 28 Şubat, askeri değil, parasal bir darbedir" açıklamasını hatırladım. Sonra da, Sayın Altuğ'un işaret ettiği "parasal grupların" bugün iktidarın yanında cirit attığı aklıma geldi ve hemşerime; "Buyurun yargılayın" diye çağrı yapayım dedim.

HIRSIZLIĞA DEVLET GARANTİSİ!..

Yargıtay'ın kaçak elektrik bedelleri ile ilgili "Hırsızların parası, namuslu aboneden alınamaz" kararından sonra, elektrik dağıtım şirketlerini korumakla görevli Türkiye Cumhuriyeti Devleti, "Hırsızlığa devlet garantisi" için giriştiği "gerekli yasal düzenleme" gayretinden vazgeçmemiştir. Yani, Güneydoğu başta olmak üzere çalmayı hak sayanlara yardıma devam edeceksiniz. Bilgilerinize...


DEVLETİ YÖNETME CİMNASTİĞİ...

10 yıl "Asimetrik Paralel" ile idi... Şimdi "Atlama Beygiri"ne geçti!..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap