SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çakır'ın basın toplantısı

Çakır'ın basın toplantısı

05 Mart 2015 Perşembe - 10:17








AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, dün sabah kahvaltısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Çakır'ın düzenlediği sabah kahvaltısına Trabzon basınının ilgisi hayli yoğundu. Kahvaltı sonrası düzenlediği basın toplantısında ve toplantı sonrası sorulan sorulara içtenlikle cevap vermesi toplantıyı da keyifli hale getirdi. Çakır, AK Parti'nin kuruluşuyla başladığı sözlerini İstanbul’daki çalışmalar ve Trabzon’da yapılacak çalışmalarla devam ettirdi.

Trabzon üzerine hazırladığı projelerle projeci kimliğiyle de bir adım önde olduğunu iyiden iyiye hissettirdi. 9 ay gibi kısa bir süre önce Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak Trabzon’a gelen Çakır'ın bu süreçte şehri çok iyi analiz ederek yapılacak olan çalışmaları ve sorunlara tam anlamıyla hakim ve çözüm aşamasında neler yapılması gerektiğini geniş ve akıcı bir dille anlatması toplantıya katılan gazeteciler tarafından hayretle izlendi.

Toplantıda Çakır’ın iki önemli projesi heyecan yarattı. Trabzon’u iyi analiz ederek masaya yatıran Çakır, havaalanına ikinci pist ve yatırım adasının yanı sıra Kanuni Bulvarı ve Güney Çevre Yolu'nun Trabzon için olmazsa olmazların başında geldiğini, takip edilmesi gereken konular ve bu projeleri yerel yönetimleri çok iyi bilen birisi olarak bu alandaki eksikliği giderebileceğini bir kez daha anlattı. Çakır geçmiş yıllarda İstanbul’da yaptığı projelerin yanı sıra Trabzon için hazırladığı yeni projelerle projeci kimliği ile Trabzon’a çok şeyler katacak gibi.

YILDIRIMHAN BASININ KARŞISINDA

Vakıflar Bölge Müdürü iken istifa ederek AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı olan Mazhar Yıldırımhan bugün basının karşısına çıkıyor. Cumartesi günü yapılan temayül yoklamasında beklenen ilgiyi gören Yıldırımhan bugün Trabzon basınına şehirle ilgili fikir ve projelerini açıklayacak. Yıldırımhan, Trabzon şehrinin sorunlarına hakim bir kişi. Şehir halkıyla da dokusu uyuşan siyasetçi adaylarından biri. Yıldırımhan'ın bugünkü toplantısında konuşacağı konular şimdilik merak konusu. Trabzon için fikirlerini ve projelerini dinleme imkanı bulacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap