SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çağrı Türkeş'ten muhaliflere destek

Çağrı Türkeş'ten muhaliflere destek

15 Mayıs 2016 Pazar - 12:30




MHP'de 4 muhalif adayın Büyük Anadolu Oteli'ne geldikleri minibüste MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş de yer aldı.





MHP Genel Başkan adayları; Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın dün yaptığı ortak açıklamada kurultay için Büyük Anadolu Oteli’ne gideceklerini duyurması üzerine polis, otel çevresinde ve otele giden tüm yollarda barikat kurdu. MHP genel başkan adaylarının çağrısıyla toplanan partili ve delegelerin önü, kurultayın yapılacağı otelin yakınlarında kesildi. Muhalif adaylara destek için Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş de kongreye destek için alana geldi.

ORTAK AÇIKLAMAYLA DUYURULMUŞTU

MHP’de dört genel başkan adayı, dün ortak yazılı açıklama yaparak, bugün kongrenin yapılacağı salonda olacaklarını “Bütün bu Anayasa ve yasaların çiğnenmesi ve fiili baskı ve engellemelere rağmen biz aşağıda isim ve imzası bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayları 15 Mayıs 2016 tarihinde saat 10.00’da Kurultayımızın yapılacağı adreste olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” ifadeleriyle duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap