SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çağdaş bir Trabzon için

Çağdaş bir Trabzon için

23 Ekim 2013 Çarşamba - 09:26




Ortahisar için AK Parti’de aday adaylığını açıklayan ilk isim Trabzon Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Fahrettin Aksoy oldu.





Adem YILMAZ Ortahisar için AK Parti’de aday adaylığını açıklayan ilk isim Trabzon Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Fahrettin Aksoy oldu. İlk başvurusunu AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a veren Aksoy, "Daha çağdaş Trabzon için adayım" diyerek projelerini anlattı. Mega projeleri arasında Trabzon’un mutlaka demiryolu ağıyla buluşturulması fikrinin yattığını belirten Aksoy, "Trabzon Erzincan’dan sahile, Samsun’dan Batum’a mutlaka tren yolu ile buluşturulmalıdır. Trabzon limanı artık yetersiz kalmaktadır. Trabzon’a uluslararası bir liman kazandırılmalı. Yapımına başlanan Kanuni Bulvarı’nın ardından mutlaka Trabzon’un güneyinden bir çevre yolu projesi hayata geçirilmelidir. Artık Ortahisar yapılanmasının büyükşehir ile senkronize gidebilmesi bağlamında, daha çağdaş Trabzon’da yaşama hayallerini gerçekleştirmek için Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığımı sizin huzurunuzda açıklıyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap