SON DAKİKA



Haber > Gündem > Caddeye yılanlar indi! Tekirdağ'da vatandaşları korkutan 'yuva'

Caddeye yılanlar indi! Tekirdağ'da vatandaşları korkutan 'yuva'

12 Temmuz 2023 Çarşamba - 11:03




Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 200 metre uzunluğundaki ıslah edilmeyen dere yatağı, yılanların ve kurbağaların yuvası oldu.





Sulak alandan caddeye çıkan yılanlar ve sabah 07.00’dan 09.00’a kadar ve akşam saat 20.00’dan sonra başlayan kurbağa sesleri bölgede yaşayan vatandaşlar için dert oldu.

Su birikintisi olan bölgeden caddeye inen yılanlardan ve yoğun sesten dolayı rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, duruma bir an önce çare bulunmasını istedi.

"KURBAĞA SESİNDEN ÇOK YILANDAN KORKUYORUZ"

Islah edilmemiş olan dere yatağında yaşayan çeşitli türdeki hayvanlardan ve bölgeden gelen yoğun sesten rahatsız olduklarını ifade eden ismini vermek istemeyen çevre sakini, “Burada yılan da var her şey de. Biz burada kurbağa seslerinden daha çok yılandan korkuyoruz. Derenin pisliğine bakabilirsiniz. Burası her yaz bu hale geliyor. Buranın üstünü kapatsalar aslında çok iyi olur. Tam derenin yanında oturuyoruz bu durum bizi rahatsız ediyor. Burada oyun oynasak topumuz aşağı düşse geri alamıyoruz. Derenin şu anki görüntüsü nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor aslında. Çok yağmur yağdığı zaman derenin suyu da yükseldiği oluyor. Ama şu anki otu, pisliği ve kokusu çok rahatsız edici. Derede yaşayan hayvanları tabii ki istila edemeyiz ama bizim korktuğumuz yılanlar ve içerisinde bulunan fareler. Bu derenin kepçe ile temizlenmesi lazım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap