SON DAKİKA



Haber > Gündem > Büyükşehirle Ordu’ya hayırlı hizmet gelecek

Büyükşehirle Ordu’ya hayırlı hizmet gelecek

18 Şubat 2013 Pazartesi - 09:04




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'nun büyükşehir belediyesi olması halinde kente birçok hayırlı hizmetin geleceğini açıkladı.





Ordu Platformu'nca, İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen ''5. Ordulular Sevgi Şöleni''nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, programın ana gündem maddesinin, ''Ordu'nun büyükşehir belediyesi olması'' olduğunu söyledi. Numan Kurtulmuş, bu şölenler sayesinde yerel kültür ve geleneklerin hatırlandığını ve gelecek nesillere aktarıldığını söyledi. YÜZDE 58 OY AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın referanduma götürülmesi halinde yüzde 58'in üzerinde oyla kabul edileceğini bildirdi. İstanbul düzenlenen 5. Ordu Sevgi Şöleni'ne katılan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni Türkiye’nin oluşturulmasında ilk aşamanın, yepyeni, sivil bir anayasa olduğunu söyleyen Kurtulmuş, "Parlamentoda uzlaşma olmazsa referanduma gideriz. Bu halk yeni anayasayı yüzde 58’in üzerinde bir oyla kabul eder" dedi. 752 BİN YAPMAYA NE DERSİNİZ? Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin de Ordu'nun Türkiye'de birliğin ve beraberliğin sembolü olduğunu söyledi. Ordu insanının, Türkiye'yi, bayrağını, memleketini ve ordusunu sevdiğini vurgulayan Şahin, Ordu'nun büyükşehir olmasına bir adım kaldığını ifade etti. Şahin, ''Azalan nüfusu çoğalan nüfus haline getirdiniz. 31 Aralık'ta 742 bine ulaştı. 750 bin nüfusa ramak kaldı. Ordu'da düz hesap 52'dir. O halde Ordu nüfusunu 752 bin yapmaya ne dersiniz? Bunu başarmak hepimizin ortak görevidir. Bu akşamın sloganı 'Büyükşehir Ordu'. Gurbet olarak İstanbul'u seçtik, artık İstanbul gurbet değil. Ama Ordu'yu da kalbimizden çıkarmadık. Sılamız, hasretimiz Ordu. Bu buluşma, büyük şehirde kaybolmama ifadesidir'' şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap