SON DAKİKA



Haber > Gündem > Büyükşehir Belediyesi önünde polis önlemi

Büyükşehir Belediyesi önünde polis önlemi

24 Mart 2015 Salı - 12:41




Halkevleri adlı bir grubun belediye binası önünde eylem yapacağı bilgisini alan polisler, erken saatlerde belirli noktalara konuşlanıp beklemeye başla





Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde hareketli dakikalar yaşanıyor. Çevik Kuvvet, 3 TOMA ve 6 midibüs ile belediye önüne geldi.

GÖKÇEK-ARINÇ ATIŞMASI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Twitter üzerinden sert tartışmaya giren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gece de bu tavrından geri atmadı. Ve mesajlarına devam etti.

POLİS BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE

Büyükşehir Belediye Başkanlığı binası önünde de şu dakikalarda hareketli anlar yaşanıyor. Eylem yapılacağı haberinin alınması üzerine bina önünde çok sayıda çevik kuvvet polisi geldi.


KUŞ UÇURTULMUYOR

Halkevleri adlı bir grubun Büyükşehir Belediye Başkanlığı binası önünde eylem yapacağı bilgisini alan polisler erken saatlerde belirli noktalarda konuşlanıp beklemeye başladı. Ancak saat 11.00'de eylem yapacağı belirtilen grup gelmeyince polisler de yoğun tedbirini azalttı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap