SON DAKİKA



Haber > Gündem > Büyük ayıp! Togg’un üzerine ayran ve bozuk para attılar

Büyük ayıp! Togg’un üzerine ayran ve bozuk para attılar

04 Haziran 2023 Pazar - 09:01




Türkiye’nin otomobili Togg’a yakışı kalmayan bir saldırıda bulunuldu. Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de gösteri geçişi yapan Togg’un üzerine bozuk para ve ayran atıldığı görüldü.





Togg, ülke genelindeki farklı şehirlerde sergilenmeye devam ederken Eskişehir’de Togg'a karşı çirkin bir saldırıldığı ortaya çıktı. Bir grup kendini bilmez Togg'a ayran, bozuk para fırlattı.

Trükiye ilk elektirikli yerli otomobilini üretti ve TOGG T10X modelini satışa sundu. Mart ayının sonlarında yollara çıkmaya başlayan Togg, büyük bir heyecanla karşılanırken nadirde olsa bir takım çirkin olaylarda yaşanıyor.

TOGG’A ÇİRKİN SALDIRI

TFF 3. Lig'de geçtiğimiz haftalarda oynanan Eskişehirspor - Elazığspor maçı öncesi Stadyumda Togg otomobili tur atarak gösterim gerçekleştirmek istendi. Bu sırada kendini bilmez bir grup taraftar TOGG'a tribünlerden bozuk para ve ayran atarak saldırıda bulundu. Bu durum sosyal medyada yayılırken taraflı tarafsız bir çok kişinin tepkisine neden oldu. Yaşanan skandal olayla ilgili kulüplerden ya da valilikten henüz resmi bir açıklama gerçekleştirilmedi.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap