SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bursa'da kadın cinayeti

Bursa'da kadın cinayeti

10 Temmuz 2016 Pazar - 08:34




Bursa'nın Gemlik ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti.





Alınan bilgiye göre, Nurcan Efe (39) bayram tatili dolayısıyla  İnegöl'den Gemlik'e ziyarete geldi. Gece geç saatlere kadar arkadaşları ve  akrabalarıyla görüşen Efe, eve dönerken Eski Pazar Caddesi Serçe Sokak'ta,  İnegöl'den tanıdığı Dursun E. ile karşılaştı. Efe, kendisiyle konuşmak istediğini  söyleyen Dursun E'nin isteğini geri çevirince ikili arasında sözlü tartışma  başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Dursun E, Efe'yi vücudunun çeşitli  yerlerinden bıçakladı. Efe, çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay  yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılırken hayatını  kaybetti.

Olay sırasında bıçak darbelerinden kendisinin de yaralandığı iddia  edilen Dursun E, vatandaşların bilgi vermesi üzerine bir binanın girişinde baygın  ve yaralı halde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesine  sevk edilen Dursun E, burada ilk müdahalenin ardından Bursa Muradiye Devlet  Hastanesine kaldırıldı.

Efe'nin cenazesi, savcı incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin  tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap