SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bursa'da dün yaşanan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'da dün yaşanan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı

01 Eylül 2022 Perşembe - 16:18




İlçelerde birçok ev ve iş yeri sular altında kalırken, su birikintileri sebebiyle araçlar da yollarda ilerlemekte güçlük çekti





Bursa'nın Mudanya ve Gemlik ilçelerinde dün etkili olan ve birçok noktada baskınlara sebebiyet veren selin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılar sonrası sağanak Bursa'nın Gemlik ve Mudanya ilçelerinde dün öğlen saatlerinde baskınlarına neden oldu. İlçelerde birçok ev ve iş yeri sular altında kalırken, su birikintileri sebebiyle araçlar da yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Buski, İtfaiye ve AFAD ekipleri ihbarlar üzerine tıkanan rögarları açmak ve mahsur kalanlara yardım etmek için seferber oldu. İlçelerde herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmadığı, büyük maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Dün yaşanan sağanağın sebep olduğu selin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sağanakla birlikte gelen selin mahallelide yaşattığı panik ve karayolunda güçlükle ilerlemeye çalışan otobüsteki yolcuların diyalogları kameraya yansıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap