SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bursa'da doktora yumruklu saldırı

Bursa'da doktora yumruklu saldırı

31 Ekim 2023 Salı - 12:53




Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Son olay Bursa'da meydana geldi.





Bursa'da Hematoloji uzmanı Dr. Nihan Alkış (40), bir hasta yakınının yumruklu saldırısı sonucu yaralandı. Alkış, hastanede tedaviye, saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Bursa Şehir Hastanesi'nde meydana geldi. Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış, bilinmeyen bir nedenden dolayı hasta yakını T.E. (30), ile tartışmaya başladı. Tartışmada sinirlenen şüpheli, Uzm. Dr. Alkış'ı darbetti. Yüzüne ve başına aldığı darbelerle yaralanan Dr. Nihan Alkış, hastanenin acil servisindeki ilk müdahalesinin ardından, Beyin Cerrahi Servisi’nde tedaviye alındı.

HAKARET İDDİASI

Hastane polisi tarafından gözaltına alınan şüphelinin ilk ifadesinde, Alkış'ın kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

İŞ BIRAKMA EYLEMİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Bursa Şehir Hastanesi'nde görevli doktorlar ve sağlık çalışanları, saldırıyı protesto için bugün iş bırakma eylemi başlattı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap