SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bursa'da dehşet evinde 2,5 ay! Hortumla dayak, kol kesme, cinsel istismar...

Bursa'da dehşet evinde 2,5 ay! Hortumla dayak, kol kesme, cinsel istismar...

04 Eylül 2023 Pazartesi - 13:00




Bursa'da 16 yaşındaki kız arkadaşını kaçıran 22 yaşındaki Hamza Han'ın yaptıkları kan dondurdu. Dehşet evinin kapısına giden anne de ne yaptıysa kızını kurtaramadı.





Bursa'da kız arkadaşı N.G.'yi (16) kaçırıp, 2,5 ay boyunca işkence edip, cinsel istismarda bulunan Hamza Han (22), tutuklandı. Han'ın silahla tehdit edip, o anlarını sosyal medyadan paylaştığı N.G., kabus dolu günleri anlatıp, "Kafama silahın dipçiğiyle vurdu, elimi sıcak suyla yaktı, beni demirlerle dövdü" dedi.

Bursa'da annesi S.G. (33), cezaevine girince evde yalnız yaşamaya başlayan N.G., 1,5 yıl önce tanışıp, birlikte uyuşturucu aldığı erkek arkadaşı Hamza Han tarafından çeşitli tarihlerde dövüldü. İddiaya göre; Hamza Han, 10 Haziran'da da N.G.'yi kaçırıp, babasının Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'ndeki evine getirerek, önce işkence yaptı ardından cinsel istismarda bulundu. 20 Ağustos'ta cezaevinden çıkıp, kızının 2,5 aydır alıkonulduğunu öğrenen S.G., polise şikayette bulundu. Şikayet sonrası N.G., 27 Ağustos'ta evden kurtarıldı. Gözaltına alınıp, tutuklanan Hamza Han ayrıca N.G.'yi silahla tehdit ettiği ve bu anları sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap