SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bursa'da 100. yıla özel TOGG turu!

Bursa'da 100. yıla özel TOGG turu!

29 Ekim 2023 Pazar - 16:23




Bursa'da Togg sürücüleri, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını otomobilleriyle şehir turu atarak kutladı. Kırmızı-beyaz balonlarla süslenen 12 Togg, konvoy yaparak Bursa sokaklarını dolaştı.





Togg T10X kullanıcıları, Türkiye Cumhuriyet'inin 100'üncü yılını kutlamak için bir araya gelerek, Bursa sokaklarında konvoy oluşturdu. Anadolu, Gemlik, Pamukkale ve Kula renklerindeki 12 otomobili, kırmızı beyaz balonlarla süsleyen sürücüler, klaksonlar eşliğinde Heykel, Altıparmak, Kükürtlü caddelerini takip ederek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'na geldi. Burada, otomobilleriyle ay-yıldız oluşturan sürücüler, ellerindeki Türk bayraklarıyla poz verdi.

'SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ DOLAŞTIK’

Sürücülerden Orhan Aygün, "Togg aracı çekilişine 7 kere yazıldım, 1 tane asıl, 1 tane yedek bize çıktı. Artık yollarda çok Togg görebiliyoruz. Bildiğim kadarıyla, Türkiye'de 7 binin üzerinde Togg var. Biz de Bursa'daki arkadaşlarla konuşup bir grup kurduk. Bursa sokaklarını karış karış dolaştık'' dedi.

Eda Kutru ise "2,5 aydır Togg kullanıyoruz. Konforlu, farklı bir deneyim, zaten yerli ve milli bir araç. Çok memnunuz, Cumhuriyetimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap