A+ A-
Yorum
10

Burhanettin Duran: Gazilerimiz, milletimizin gönlünde daima müstesna bir yere sahiptir

Yayın Tarihi: 19.09.2026 - 14:30
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada vatan uğruna canını ortaya koyan kahramanların milletin kalbinde her zaman çok özel bir yeri olduğunu vurguladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Bugün, vatanın bütünlüğü, milletin istiklal ve istikbali için şehitlik niyetiyle girilen mücadeleden gazilik onuruyla çıkan kahramanların şan ve şeref günü.

Yurdun dört bir yanında 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında organizasyonlar düzenleniyor, önemli mesajlar veriliyor. 

DURAN MESAJ YAYIMLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran da Gaziler Günü kapsamında sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. 

"GAZİLERİMİZ, MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE DAİMA MÜSTESNA BİR YERE SAHİPTİR"

Duran paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Vatan uğruna canını ortaya koyan, cesaret ve fedakârlıklarıyla milletimizin bağımsızlık iradesine güç veren kahraman gazilerimiz, milletimizin gönlünde daima müstesna bir yere sahiptir.

"BU VATANI DAHA GÜÇLÜ YARINLARA TAŞIMAYI GÖREV KABUL EDİYORUZ"

Kahraman gazilerimizin fedakârlıkları ve bizlere emanet ettikleri değerler daima başımızın tacıdır. Uğruna mücadele ettikleri bu vatanı daha güçlü yarınlara taşımayı bizler de bir görev kabul ediyoruz. 

"19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM"

TBMM tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” ünvanı ve “Mareşal” rütbesi verilişinin 105. yıl dönümünde, tüm kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle; hayatta olan gazilerimizi saygıyla ve minnetle yâd ediyorum."

Etiketler