SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bunun sonu halk ayaklanmasıdır

Bunun sonu halk ayaklanmasıdır

15 Mayıs 2016 Pazar - 18:59




MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nin önündeki sabah saatlerinde b





Kurultay ile ilgili konuşan Koray Aydın yaptığı açıklamada sert sözler sarf etti. Aydın, “İktidar elini MHP kurultayından çeksin. Bunun sonu halk ayaklanmasıdır” dedi ve şu uyarıyı yaptı:  “Polislerden yetki belgesi istenildi. Görüldüğü kadarıyla ellerinde bir yetki belgesi yok. Bunun bir talimatla yapıldığı anlaşılıyor. Noter de bu durumu tespit etti. Hem noterin tespiti hem polisin bu bariyerleri neden kurduklarına dair evrak gösterememeleri sadece bu işin bir emirle, talimatla yapıldığını gösteriyor. Bu 17-25 Aralık sonrası Türkiye manzarası. İktidarın bu ceberrut anlayışını protesto etmek için bu insanlar buraya geldi. O bakımdan iktidarın elini MHP kongresinden çekmesini istiyoruz. Bu işe karışmasınlar. Bu işi biz kendi demokratik düzenimiz içerisinde çözeceğiz. Yargıtay kendini bağladı. Kongre Haziran ayı içinde mutlaka yapılacaktır. İçimden bir kenara çekilip ağlamak geliyor. Türkiye’nin bu kadar tekelleşmesinin artık bir isyana dönüşeceğinin işaretidir bunlar. Zamanı gelir kurdukları saraylarının önünde milyonlar toplandığında o demokrasinin onlara ne kadar lazım olduğunu görürler. Zaten bütün diktatörler halkın ayaklanmasıyla gitmiştir. Bunun sonu halk ayaklanmasıdır. Böyle bir düzen olur mu? Adalet Bakanı'nın işi gücü yok MHP kongresinin içine girmiş dalıyor. Birde utanmadan ‘benim dahlim yok' diye açıklama yapıyor. Direk senin müdahalen ile telefonun ile işin bu noktaya geldiğini biz biliyoruz. O inançla sükûnetimizi muhafaza ediyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap