SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Bunlar ‘Devlet’i soymaya alışmışlar"

"Bunlar ‘Devlet’i soymaya alışmışlar"

06 Mayıs 2014 Salı - 15:40




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “şarlatan” dediği için kendisine 100’er bin TL’lik üç dava açan İranlı işadamı Reza Zarrab’a esprili bir dille yanıt





Bahçeli, 4 eski bakan hakkında fezlekelerin görüşüldüğü sırada TBMM’deki sohbetinde, gazetecilere şunları söyledi: “Davaya gerekçe olarak 17 Aralık dava evraklarını istedik. Mahkemenin göndereceğini umuyoruz. Böyle birşey tahmin etmiyorlardı. Neyle suçlandığımızı dolayısıyla, ‘şarlatan tanımına giriyor mu girmiyor mu görelim. Gönderirlerse de göndermezlerse de kamuoyu ile bunu paşlaşırız. Dosyayı göndersinler ki şarlatan mı değil mi görelim. Ayrıca davalar 300 bin TL’yi buldu. Bunlar ‘Devlet’i soymaya alışmışlar.” ''REZA ZARRAB BAŞBAKAN OLSUN" Bahçeli, Ak Parti’de Erdoğan sonrası kimin Başbakan olacağına ilişkin arayış olduğu yönündeki sorulara da “Benim özel önerim var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olursa, Başbakan olacak kişi Zarrab’dır. Mali yönden kafası çalışıyor, küresel piyasaları biliyor” yanıtını verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap