SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bulut ve Gökçek aynı hataya düştü: İmamoğlu yerine Bakanlığı eleştirdi

Bulut ve Gökçek aynı hataya düştü: İmamoğlu yerine Bakanlığı eleştirdi

13 Mart 2022 Pazar - 13:46




TRT spikeri Işıl Açıkkar'ın düştüğü hataya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut ile eski ABB Başkanı Melih Gökçek de düştü. Bulut ve Gökçek istemeden bakanlığı hedef aldı.





TRT spikeri Işıl Açıkkar, kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yolda kaldı. Tuzlama ve yol açama çalışmaları yapılmadığı gerekçesiyle İBB'yi suçlamak isteyen Açıkkar, Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı KGM'den cevap alınca paylaşımını sildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut ve Ankara'nın AKP'li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Açıkkar ile aynı hataya düştü.

Yiğit Bulut aynı yolun fotoğrafını paylaşarak, "Vatandaş yine perişan belediye ortada yok. Ekrem İmamoğlu vatandaş için bir güvenlik sorunu!' ifadelerini kullandı.

Bulut gibi Ekrem İmamoğlu'na yüklenen bir diğer isim de Ankara’nın AKP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Gökçek de aynı görüntüleri paylaşarak "Neredesin Ekrem?" diye sordu.

Yiğit Bulut'a İBB Sözcüsü Murat Ongun, Karayolları Genel Müdürlüğünün paylaşımıyla yanıt verdi. Karayolları, kendi sorumluluk alanındaki söz konusu bölgenin çalışmalar neticesinde açıldığını gösteren görüntüler paylaşmıştı.


 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap