SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bülent Turan açıkladı: Başörtüsü düzenlemesinde sona gelindi

Bülent Turan açıkladı: Başörtüsü düzenlemesinde sona gelindi

17 Ekim 2022 Pazartesi - 17:15




AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, “24 ve 41. Maddeye ilişkin teklifimizi metnimizi bitirdik. Bunu son bir arz ile Cumhurbaşkanımıza sunacağız” dedi.





AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TBMM’nin gündeminden bahseden Turan, “Gündemimizde Lübnan tezkeresi var. Onu bir yıl daha uzatılmasını görüşmeyi planlıyoruz. Ayrıca Çarşamba günü grup toplantımız var.” ifadelerini kullandı.

Turan yeni anayasa düzenlemesi ile ilgili ayrıca, “Bakanımızın öncülüğünde önemli mesai harcadılar. Bizler 24. ve 41. Maddeye ilişkin teklifimizi metnimizi bitirdik. Bunu son bir arz ile soracağız Cumhurbaşkanımıza. Çıkan kararı da kamuoyuna duyuracağız. İki konuya ilişkin teklifimiz de hazır. Ama hangisi geçerli olur hangisi olmaz son bir arzdan sonra değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Turan ayrıca,  Bartın'da yaşanan grizu patlamasıyla ilgili araştırma komisyonu teklifi vereceklerini açıkladı.

Turan "Tüm partilerimizin bu konuda hassas bir yaklaşımı var. Bütün partilerle görüştük. Yarın TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması önerisinde bulunacağız" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap