SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bülent Arınç'ı kızdıracak sözler: "Hukuk diploması iptal edilmeli!"

Bülent Arınç'ı kızdıracak sözler: "Hukuk diploması iptal edilmeli!"

22 Şubat 2023 Çarşamba - 12:17




Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ı iyi tanıyan parlamenterlerden 16. Dönem Trabzon Milletvekili Rahmi Kumaş'ın, “Hukuk diploması iptal edilmeli!" tepkisini aktardı.





Rahmi Turan, Sözcü'deki bugünkü yazısında  “Muhalefet seçimleri ertelenmezse pişman olurlar. Kaos çıkar” diyen eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ı iyi tanıyan parlamenterlerden 16. Dönem Trabzon Milletvekili Rahmi Kumaş'ın, “Hukuk diploması iptal edilmeli!" tepkisini aktardı.

"BU NASIL HUKUK ANLAYIŞIDIR?"

Turan’ın aktardığına göre, Avukat Rahmi Kumaş, "Anayasada seçim ertelemesi konusunda yalnızca 'savaş' sebebi var iken, Bülent Arınç 'Doğal afet var. Seçimler ertelenmelidir' diyor. Bu nasıl hukuk anlayışıdır? Ankara Hukuk Fakültesi ve Mezunları kaynak bilgi kitabının 211'inci sayfasında fakülteyi 1969-70 öğretim yılında, 808 öğrenci arasında 572'nci olarak bitirdiği yazılı olan Arınç, 'Anayasada var olmayana 'var' diyerek hukuk bilgisi konusunda ciddi kuşkular yaratmış bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap