SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bülent Arınç da Sevda Noyan'a isyan etti! En sert tepki ondan geldi

Bülent Arınç da Sevda Noyan'a isyan etti! En sert tepki ondan geldi

11 Mayıs 2020 Pazartesi - 14:27




Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi AKP'li Bülent Arınç, canlı yayında ölüm listesi açıklayan ve FETÖ'ye övgüler dizdiği ortaya çıkan Sevda Noyan için "Milleti başörtüsünden nefret ettirecek" yorumunda bulundu.





Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunduğu “Arafta Sorular” programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında içinde komşularının da bulunduğu ölüm listesi açıklamıştı.

Noyan'ın daha sonra 17-25 Aralıktan sonra FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e övgüler dizdiği, eşi için İngiliz vatandaşlığı istediği ve Atatürk'e ağır hakaretler ettiği ortaya çıkmıştı

Tartışmaya son olarak Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da girdi.

Gazeteci Kemal Öztürk’ün Youtube programına katılan Arınç, Sevda Noyan hakkında, “Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek” ifadelerini kullandı.

Kemal Öztürk de Arınç’ın sözlerinin yer aldığı programın duyurusunu, “TBMM Eski Başkanı @bulent_arinc’tan Sevda Noyan ve Esra Elönü programı hakkında çok sert eleştiriler. ‘Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek.’ Özel röportaj yarın sabah 09.00 da yayında” diye yazdı.


oztrk.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap