SON DAKİKA



Haber > Gündem > Buket Aydın tartışmalara nokta koydu

Buket Aydın tartışmalara nokta koydu

29 Nisan 2019 Pazartesi - 17:05




Kanal D'nin Ana Haber sunucusu Buket Aydın'la yolların ayrıldığı iddialarının ardından Aydın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, tartışmaları bitirdi.





Kanal D'nin Ana Haber sunucusu Buket Aydın, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerinden önce konuk aldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İstanbul, Ankara, İzmir'i kazanacağız." sözlerine attığı kahkalarla hafızalara kazındı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra Buket Aydın'ın o kahkahası, başına iş açtı.

Buket Aydın'ın kanalla yollarının ayrıldığı iddia edilmişti. Geride bıraktığımız cuma günü Kanal D'nin Ana Haber bültenini Semiha Şahin'in sunması, Aydın'ın kovulduğu iddialarını güçlendirmişti.

"GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Hatta Aydın'ın, Kanal D binasından zorla çıkarıldığı ve geri dönmek için Ankara'da üst düzey isimlerle bir araya geldiği söylenmişti.

Geçtiğimiz cuma akşamı da Ana Haber Bülteni'ni Aydın'ın yerine Semiha Şahin sunmuştu.

Buket Aydın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, tartışmalara nokta koydu.

Aydın, Kanal D Ana Haber'in yayın saatinin değiştiğinin duyurulduğu tanıtımı kişisel sosyal medya hesabından paylaştı ve ekrandaki yerini alacağını duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap