SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bugün hava nasıl olacak! Kavrulacağız

Bugün hava nasıl olacak! Kavrulacağız

30 Ağustos 2020 Pazar - 12:16




30 Ağustos hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurt genelinde yağış hadisesi beklenmezken hava sıcaklıklarının tüm yurtta mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor





Hafta sonu sevdikleriyle dışarıda plan yapanlar “Bugün hava durumu nasıl?” sorusunun cevabını merak edip araştırıyor. Merak edip araştıranlar için detayları haberimizde derledik. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 30 Ağustos hava durumu raporuna göre yurt genelinde yağış beklenmezken hava sıcaklıklarının ise yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. 1 hafta boyunca sürecek çöl sıcakları öncesi  uzmanlar, özellikle kalp rahatsızlığı olan vatandaşları ve yaşlıları, çok zaruri olmadıkça gündüz saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz kıyılarının parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
 
Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap