SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bugün artık kırgınlıkları bırakma zamanıdır

Bugün artık kırgınlıkları bırakma zamanıdır

23 Haziran 2019 Pazar - 12:02




Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, "Bugün artık kırgınlıkları bırakma ve geleceğe odaklanma zamanıdır. Bugün oy kullanma süreci bitince oylar sayılacak ve gelecek 5 yıl için İstanbul'u kim yönetecek İstanbullular karar vermiş olacaklar. İstanbul halkının verdiği kararın başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır." dedi.





Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım oyunu kullandı. Tuzla Aydınlı Mahallesi Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu-Ortaokulu'na eşi Semiha Yıldırım ve iki torunuyla birlikte geldi.
Oy kullandıktan sonra Binali Yıldırım açıklama yaptı.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:
Bugün oy kullanma süreci bitince oylar sayılacak ve gelecek 5 yıl için İstanbul'u kim yönetecek İstanbullular karar vermiş olacaklar. İstanbul halkının verdiği kararın başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır. Mutlaka en doğru kararı İstanbullular vermiş olacaktır.




6 Mayıs'tan beri adaylar olarak kampanyalarımızı yapıyoruz. Her ilçe mahallede vatandaşlarla buluştuk, kampanyalarımızı projelerimizi anlattık. Bugün konuşma sırası İstanbullu hemşehrilerimizindir. İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsat. Rabbim ülkemiz için bu seçimleri hayırlı uğurlu kılsın. Seçimlerimiz hayırlı olsun.
Bugün artık kırgınlıkları bırakma ve geleceğe odaklanma zamanıdır. Seçimlerimiz hayırlı olsun.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap